De deelnemers

De vaste deelnemers aan deze competitie zijn de volgende personen:
Iedere deelnemer heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Timo is de wandelende database, Martin heeft de ballen verstand van voetbal, maar heeft een ingenieus spreadsheet waarmee hij de voospellingen doet, Leo is de luidruchtigste supporter en Stef heeft het inzicht.

Vorige edities

De eerste editie van de SRON CCDtoto werd gespeeld in seizoen 1996/1997. Deze werd gewonnen door Stef Olsthoorn. Hij heeft tot en met seizoen 1999/2000 gewonnen.
Het werd tijd voor een nieuwe leider. In seizoen 1999/2000 was Martin erg dicht genaderd, mede dank zij z'n spreadsheet. Pas op de laatste speeldag werd hij verslagen door Stef.
Gelukkig is seizoen 2000/2001 een complete verrassing geworden. Huib Braafhart is de duidelijke winnaar geworden en Leo de Jong heeft laten zien dat hij er dit seizoen ook zin in had.
En dan uiteindelijk in seizoen 2001/2002 was het zo ver, de wedstrijdsecretaris heeft met zijn spreadsheet toch laten zien dat het mogelijk is goede voorspellingen te doen zonder verstand van voetbal te hebben. Helaas was de wekenlange koploper Leo in de laatste weken van de competitie iets minder fortuinlijk en hij daalde een paar plaatsen. Maar de competitie was in ieder geval weer spannend tot de laatste speeldag.

Seizoen 2002/2003 was wederom erg spannend, maar uiteindelijk was het Timo Bootsma die iedereen versloeg met een behoorlijke voorsprong.

Nieuwe deelnemers

Ook mensen buiten de vaste kern kunnen meedoen aan deze competitie. Via de knop Aanmelden kunt u zich opgeven.
Een overzicht van alle deelnemers kunt u zien door op de knop Overzicht te drukken.